Spinnenbehandeling

De Schouw is de professional in het schoonhouden van onder andere woningen, bedrijfspanden, boten, caravans, bij overlast spinrag. Bedrijfspanden zijn veelal voorzien van sterke verlichting, deze trekken insecten aan zoals vliegen, muggen. Zowel de verlichting als het pand worden hierdoor sterk bevuild. Ook zonder verlichting zijn vooral portieken, terrasschermen, kozijnen en boeiboorden een gewild object voor ongewenste beestjes. Gebouwen in de buurt van oppervlaktewater zitten meestal onder het rag en uitwerpselen.
Door onze behandeling is dit probleem verleden tijd! Wij zorgen ervoor dat alles er voor negentig procent webvrij is en blijft. Bovendien geven wij op al onze diensten 6 maanden garantie.
 
Unieke mechanische schoonmaakmethode!
Eerst worden de spinnenwebben en nesten met een ragebol van alle kozijnen, ramen en deuren van het te behandelende object rustig en zo goed mogelijk verplaatst naar een nabij gelegen tuin of groene zone, zodat de spinnen zich in hun nieuwe omgeving kunnen settelen. Door ons product kunnen wij u garanderen dat uw pand, woning etc. webvrij blijft.

De bijzondere voordelen zijn:
  • Het product is 100% biologisch afbreekbaar.
  • Het product is niet giftig en hoeft als zodanig niet in de gifkast te worden bewaard.
  • Het product is geen bestrijdingsmiddel en wij hebben dan ook geen spuitlicentie nodig.
  • Het product is volledig in water oplosbaar. Het product heeft geen etsende werking op glas, gegalvaniseerde materialen, aluminium, kunststoffen, RVS, rubber en is volkomen veilig op chroom, keramiek, porselein of emaille.
Kostenbesparend!
Net geschilderd of schoongemaakt? Wij zorgen er voor dat uw pand er mooi en representatief blijft uit zien, en niet gelijk weer onder de webben en uitwerpselen komt. Voor meer informatie of een prijsindicatie, neem vrijblijvend contact op!

Meer informatie

Heeft u een vraag over een van onze diensten neem dan gerust contact met ons op.

Contact