Onderhoud van kantoren, scholen en winkels

Reinigen kantoorpanden
Voor het schoonmaken van glas, gevels, vloeren en kantoren hebben wij een vaste groep medewerkers. Per opdrachtgever wordt er een medewerker of een groep medewerkers gekoppeld. Zij gaan de klus voor u klaren. De personeelsleden worden op verschillende objecten ingewerkt, zodat er bij ziekte en vakanties ervaren en betrouwbare vervangers zijn. De kwaliteit van het schoonmaken staat voorop. In samenwerking met onze opdrachtgever maken we een persoonlijk schoonmaakprogramma. Zo kunnen we gericht aan uw wensen voldoen. Belangrijk om te melden is dat de producten waar wij mee werken niet schadelijk zijn voor het milieu. Tevens leveren wij voor onze opdrachtgever alle voortkomende schoonmaakproducten zoals, toiletpapier, handdoekjes en zeep.

Reinigen winkelcentrums
Wij werken voor verschillende winkelcentra en verrichten daar diverse werkzaamheden. Onze medewerkers reinigen daar de vloeren met een schrobzuigautomaat of veegmachine en zorgen voor een schoon en opgeruimd resultaat. Maar er komt meer bij kijken dan alleen maar schoonmaken. Zo zorgen wij er ook voor dat mogelijke calamiteiten worden opgelost. Onze medewerkers zijn het contact persoon tussen de winkeliers en de opdrachtgever. Mocht er een calamiteit voordoen, wordt deze direct opgelost. Voor het complete resultaat reinigen wij ook de overkappingen en zorgen wij voor de levering en vervanging van lampen. Daarbij staan wij ook voor u klaar als de bijbehorende parkeergarage schoongemaakt dient te worden.

Opleveringsschoonmaak
Wordt uw nieuwbouwproject opgeleverd? Is uw gebouw of ruimte gerenoveerd? Of bent u net verhuisd? Wij regelen voor u de opleveringsschoonmaak! Hierbij zorgen we ervoor dat uw ruimte gebruiksklaar is voor de (potentiƫle) nieuwe eigenaar. U kunt ervan uitgaan dat de ruimte perfect schoon wordt opgeleverd. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Heeft u een vraag over een van onze diensten neem dan gerust contact met ons op.

Contact