Schoonmaak

Al 40 jaar ervaring in schoonmaken.

De Schouw is inmiddels 40 jaar het vertrouwde adres als het gaat om schoonmaken van kantoren en bedrijfsruimten.

Het schoonmaken van gebouwen e.d. is een serieuze zaak. Ons bedrijf wordt al jaren door onze opdrachtgevers beoordeeld op de kwaliteit van de werk-zaamheden. Bij De Schouw zijn we ons bewust van de werkzaamheden die wij verrichten voor onze opdrachtgevers en werken met bekwaam personeel en goed materiaal.

Ook voor het reinigen van de mechanische afzuiging is uw opdracht bij ons in goede handen. (Erkend gediplomeerd lid A.S.P.B.)

Hogedruk reinigen

Overige specialiteiten in ons bedrijf zijn b.v. het hogedruk reinigen en het vochtstralen. De Schouw bestaat zoal eerder vermeldt 35 jaar en verricht de werkzaamheden naar volle tevredenheid voor diverse opdrachtgevers, zowel bedrijf als particulier

Wij hebben apparte divisies voor het uitvoeren van specialistisch schoonmaakwerk zoals hogedruk- reiniging van gevels, kunstwerken, bestratingen damwandprofielen, betonwerk, kunststof vloeren e.d. Ook vochtstralen behoort tot onze specialistische werkzaamheden. Hierbij kunt u b.v. denken aan het stralen van hout, staal, pleisterwerk en zandsteen.